Rekkehus A

Rekkehus A

Vi har totalt 13 rekkehus i området
Rekkehus A og B har størrelser fra BRA 167,0 – 169,0m²
Rekkehus C har størrelser fra BRA 140,0 til 142,0m²
Antall soverom: 4 stk

Velg din bolig

Rekkehus A
Rekkehus 1 Rekkehus 2 Rekkehus 3 Rekkehus 4

Rekkehus 1

Rekkehus 1

BRA.: 169 kvm

P-rom: 136 kvm

Pris: -

Status: Solgt

Alt om pris, boligen og kjøp

Rekkehus 2

Rekkehus 2

BRA.: 167 kvm

P-rom: 134 kvm

Pris: -

Status: Ledig

Alt om pris, boligen og kjøp

Rekkehus 3

Rekkehus 3

BRA.: 167 kvm

P-rom: 134 kvm

Pris: -

Status: Ledig

Alt om pris, boligen og kjøp

Rekkehus 4

Rekkehus 4

BRA.: 169 kvm

P-rom: 136 kvm

Pris: -

Status: Solgt

Alt om pris, boligen og kjøp

 
Pris
Omkostninger
Totalpris
Meld interesse for å holde deg oppdatert om Nordralia
Meld interesse

Interesseskjema

Nordralia

Dette er store, lyse boliger som vil passe for alt fra barnefamilienes mange behov, til de som har lagt årene med barn bak seg og ønsker en lettstelt og flott bolig med rom for både gjester og hobbyer.

Alle rekkehusene leveres med gode uteområder hvor man kan nyte både sol og utsikt. Her kan det nevnes private takterrasser på nesten 40 kvm, romslige balkonger med tilkomst fra stue/kjøkken og markterrasser i underetasje. Fra husene har man nydelig utsikt mot sjø og lokalt fjordmiljø, nord og øst mot Hjeltefjorden og Askøy.

Boligene er innholdsrike og inneholder blant annet 4 soverom, 2 bad, vaskerom, samt en stor stue i åpen løsning med kjøkken. Alle husene leveres med kjøkken fra kvalitetsleverandøren Drømmekjøkkenet.

Det er avsatt én parkeringsplass pr. bolig, hvor det som tilvalg kan etableres carport.

Nøkkelinformasjon

 • Antall rom:

  4
 • Primærrom (P-rom):

  84 m²
 • Bruksareal (BRA):

  88 m²
 • Etasje:

  5
 • Parkering:

  Garasjeplass kan kjøpes
 • Eieform:

  Selveier
 • Boligtype:

  Leilighet
 • Adresse:

  Anglavikvegen, 5354 Straume
 • Informasjon:

  Innholdsrike og moderne rekkehus med hage og carport med takterrasse! Her er det satt fokus på gode vindusflater og hage mot sør, men også solen på ettermiddag kan nytes på takterrassen

Les mer om

Felleskostnader

Størrelsen på felleskostnadene er ikke fastsatt, men stipulerte felleskostnader skal dekke sameiets ordinære driftsutgifter og avhenger av ytelsene sameiet rekvirerer. Basert på utkast til budsjett som er utarbeidet av utbygger i samarbeid med forretningsfører, er disse stipulert til ca. kr. 38,- pr. kvm. BRA pr. mnd. pluss kr. 200 pr. leil. pr. mnd.

Fastsettelse av første års driftsbudsjett og felleskostnader vedtas på sameiets konstituerende sameiermøte. Felleskostnadene fordeles i henhold til vedtektene.

Forretningsfører vil på vegne av sameiet, i forbindelse med kjøpers overtakelse av bolig, innkreve 2 måneders ekstra felleskostnad som startkapital til sameiet. Kapitaltilskuddet vil ikke bli avregnet mot månedlig felleskostnader eller bli tilbakebetalt ved eventuelt salg av seksjonen.

Følgende kostnader kommer i tillegg til månedlige felleskostnader:

 • Kostnad kabel-TV og bredbånd, stipulert til ca. kr. 490,- pr. mnd.
 • Kostnad fjernvarme til oppvarming på bad og varmt vann stipulert til ca. kr. 14 pr. kvm. pr. mnd. – akonto. (Flere analyseselskap forventer store svingninger i strømprisene de neste fem årene før de stabiliseres på et “normalt” nivå. Det er også usikkerhet til hvor lenge Statens støtteordning vil vare for felles strøm og fjernvarme i eierseksjonssameier. Disse faktorene gjør at det er svært vanskelig å estimere hvor mye energikostnadene for eierseksjonssameiet vil bli når det er ferdig bygd og overlevert.)
 • Kostnad forbundet med strøm og elektrisk fyring.
 • Felleskostnad parkeringsplass, stipulert til ca. kr. 200,- pr. mnd. pr.plass.
 • Felleskostnad Selvaag Pluss Service AS ca. kr. 200 pr. leil. pr. mnd. forutsatt at bt5 og 6 innlemmes i fremtidige bt7 og 8 sitt felleslokale med nabolagsfunksjoner.
Omkostninger

Omkostninger spesifisert: Ved kjøp av ny bolig skal det kun betales dokumentavgift av tomteverdi og ikke av enhetens salgspris (2,5% av andel tomteverdi). Dokumentavgiften for hver enkelt bolig fremkommer av prisliste over. Dokumentavgift kr. 750 pr. p-plass. Andel eierskap til fellesarealene er inkludert i kjøpesummen for boligen. Tinglysningsgebyr for skjøte p.t. kr. 585,- Tinglysningsgebyr for evt. Pantedokument utgjør for tiden kr. 585,- pr.

dokument. Kjøper betaler en oppstartskapital til sameiet. Oppstartskapitalen tilsvarer 2xmnd. felleskostnad blir fakturert av forretningsfører ifm. med innflytning. Kapitaltilskuddet vil ikke bli avregnet mot månedlig felleskostnader eller bli tilbakebetalt ved eventuelt salg av seksjonen.

Frister og endringer

Tilvalgsfrist er utløpt. Leiligheter solgt etter 13.10.2022 leveres med følgende standard:

Kjøkkenfront: Sigdal Vidde Granitt (tilnærmet farge NCS S7500-N) Kjøkkenhåndtak: Hekken 128mm børstet stål Veggfarge: NCS 1603-Y31R (tilsvarende Jotun 10341 Kalk)

Last ned dokument

Her finner du detaljert informasjon om prosjektet og boligene.

Kontakt megler

Susanne Hulsman

Eiendomsmegler mnef | salgsleder | partner

Helene K. Mathiesen

Eiendomsmegler mnef | salgsleder | partner